Dit nye SoMe taskforce!

Med din nye yndlings trekløver, laver vi en strategisk SWAT på din virksomheds sociale medie kanaler! Med MarketingDamer, slipper du for at selv at finde på dine næste 25+ opslag på sociale medier. Lyder det ikke dejligt?

Det vil sige, at vi gerne tager hovedpinen fra dig det næste halve år. Det foregår på den måde, at vi kommer ud til jer i 2 dage, lærer jer at kende, finder de gode historier og lytter til jeres mål. Om det så er at skabe et større publikum, mere online salg eller at etablere jer på de forskellige kanaler, kan vi med vores tværfaglige erfaring, sende jer på banen og spille jer op til sejr.

Sammen med Palmgren Marketing og Rampelyset.com, sætter jeg mig og udvikler jeres grafiske content, i jeres stil og med jeres stemme. Malene Palmgrens bord er strategi og tekster, Anne Weinkouff har styr på de sociale medier og SEO, og så laver jeg grafikken til.

Mit arbejde ville fx. være at lave statiske opslag, som i kan bruge igen. Opsætning af konkurrencer, instagram highlights, bannere til facebook, instagram, twitter osv. Video og animationer kan også foregå i mindre produktioner. Det hele er en del af en større content plan, udviklet sammen med dig.