Ja, hvem er Emma så?

Det’ jo mig! Opvokset i provinsen (2640), hvor jeg derefter immigreret til København. Korttid efter, kom jeg til Buenos Aires efter kærligheden (og vinen), hvor jeg stadig er i dag. Jeg er født i 1998, så jeg er lidt af en young gun, men min mor siger jeg har en gammel sjæl.

Min filosofi om mit freelance arbejde er, at du ikke kun køber en ydelse. Det er lige så meget en ekstra arm, et ekstra ben og et ekstra sæt øjne. Jeg prøver så vidt muligt at holde mine samarbejder meget enkle og at holde en meget en klar kommunikation om resultat, deadlines og priser.

I dag har jeg flere forskellige partnere i Danmark og norden, men løser opgaver og har klienter i hele verden. Min erfaring breder sig vidt fra grafisk design og marketing, i mange forskellige brancher som bitcoins, speedfriending, salg af kontormøbler og meget mere.

Tidligere erhvervserfaring

Op til at jeg startede selvstændig, har jeg nået at skrabe en masse erfaring til mig, fra forskellige slags virksomheder. Jeg har nemlig været så heldig, at jeg var hurtigt ude af starthullerne i den grafiske branche og få set mig omkring.

Herfra har jeg fået alverdens erfaringer og et enormt godt netværk.

Jeg er udlært hos MONTAGEbureauet i Rødovre, som er i tæt samarbejde med Kailow A/S, som er en af Danmarks største trykleverandører. Det har givet mig enormt meget, at være i så tæt relation med trykkere og lave så meget grafisk trykmateriale.

Derefter kom jeg ind og sad hos bro kommunikation, indtil #coronahelvede brød løs. Selvom det blev en kort fornøjelse, så har lært rigtig meget om hvordan det er at være en del af et større team, specielt kommunikations verden. Hos bro lavede jeg primært online grafik og animationer.

Emma Studio

Nuværende

bro kommunikation

4 mdr. i 2020
Grafiker – opsagt pga. corona

MONTAGEbureauet

1 år og 7 mdr. i 2018-2019
Grafiker elev

Optimeo

4 mdr. 2017-2018
Wordpress support

Forlaget Underskoven

2 mdr. i 2017
Vikar stilling.
Opsætning af bøger, fag- og skøn litteratur

V18

2 år fra 2016-2018
Skolepraktikken for mediegrafikere.

20+

Hjemmesider

50+

Tryksager produceret

5

Års erfaring

 • 2014

  10. klasse

  Medielinjen

 • 2015

  Starter på Roskilde Tekniske skole

  Mediegrafiker uddannelsen

  2015

 • 2019

  Svendeprøve

  10 i grafik
  12 i kommunikation

Skoleliv

NONEXCISTENT!

Eller ej.. En smule har jeg da gået i skole.

Da jeg var færdig i folkeren vidste jeg godt, at akademiker blev jeg nok aldrig. Jeg ville hellere ud og lege, være kreativ og skrabe knæene et par gange. Eller tusind.

Jeg skulle lige snuse til det der Photoshop i min 10. klasse og så var jeg hooked. Efterfølgende meldte jeg mig på det første hold på Roskilde Tekniske Skole, tog optagelses prøven til mediegrafiker, og kom ind. Bim, bam, busse, så var jeg en svendetusse.

Jeg bestod endda med 10 i grafik og 12 i kommunikation.

Fik også et par valgfag på skolen, så som:

Foto, animation, vektorgrafik, HTML&CSS kodning, trykopsætning… og meget mere.

Derefter har jeg også taget et SEO kursus eller to

We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.

G. Bernard Shaw

da_DK